Product

Wuzzi Alert® Pearl

Kopen: € 80,-
Wuzzi Alert® Pearl
Direct bestellen!

Productbeschrijving

De Pearl is het kleinste en lichtste alarmapparaatje (slechts 30 gram) in het assortiment van Wuzzi Alert® en wordt als halssieraad gedragen. De zijkanten zijn zilverkleurig en de voor- en achterzijde hebben een fraaie parelmoer kleurige afwerking. De fysieke alarmknop zit aan de zijkant van de Pearl. Tijdens alarmering kan er met de contactpersonen en/of de alarmcentrale gesproken worden. Dit alarmsieraad is spatwaterdicht en er kan mee in de regen gelopen worden. Opladen gebeurt via een oplaadkabel. Ondanks dat de Pearl met haar kleine formaat, voor velen juist de perfecte alarmkeuze is. Is het raadzaam te beseffen dat juist door het kleine formaat, zowel voor het opladen als voor de alarmering een goede motoriek vereist zijn.

De voordelen van Wuzzi Alert® Pearl

  • Binnen- en buitengebruik
  • Werkt in alle EU-landen
  • Discrete alarmknop
  • Maandelijks opzegbaar
Naam Wuzzi Alert® Pearl
Kleur Wit
Garantie Fabrieksgarantie is 24 maanden op het apparaat en 3 maanden op de batterij en accessoires.
Meegeleverde accessoires

Inclusief oplaadkabel en stekker.

Werking Met één druk op de SOS-knop is je exacte locatie bij je contactpersoon bekend en kun je met elkaar praten.
Bereik De mobiele alarmapparaatjes van Wuzzi Alert® maken bij SOS-alarmering gebruik van het mobiele netwerk, ook wel GSM-netwerk genoemd. Dankzij onze expertise en goede afspraken met de aanbieders van deze mobiele netwerken, maken al onze alarm apparaatjes altijd gebruik van het mobiele netwerk met het sterkste signaal!

Dankzij onze grote dekking van mobiele netwerken, werken al onze alarm apparaatjes zowel binnen- als buitenshuis; en behalve in Nederland ook in alle EU-landen!
Extra functies

alarmknop, locatie bepaling.

38 x 38 x 12 mm 30 gram
3-5 dagen Spatwaterdicht
Maakt ook gebruik van WiFi voor positionering.