Product

Wuzzi Watch Indi

Kopen: € 100,-
Wuzzi Watch Indi
Direct bestellen!

Productbeschrijving

Dit sportieve alarmhorloge met touchscreen heeft de fysieke alarmknop aan de zijkant. De Indi oogt als een regulier horloge en is daarmee een uiterst discreet persoonsalarm Uiteraard zonder concessies te doen op het gebied van alarmering! Tijdens alarmering kan er met de contactpersonen of met de centralist van onze 24/7 alarmcentrale gesproken worden. De Indi weegt 55 gram, is straalwaterdicht en kan dus tijdens het douchen gedragen worden. Opladen gebeurt middels de bijgeleverde magnetische oplaadkabel. De Indi heeft een siliconen bandje. En is verkrijgbaar in de kleuren zwart en platina grijs.

De voordelen van Wuzzi Watch Indi

  • Binnen- en buitengebruik
  • Werkt in alle EU-landen
  • Sportief alarmhorloge
  • Maandelijks opzegbaar
Naam Wuzzi Watch Indi
Kleur Platina-grijs
Garantie Fabrieksgarantie is 24 maanden op het apparaat en 3 maanden op de batterij en accessoires.
Meegeleverde accessoires

Inclusief magnetische oplaadkabel en stekker.

Werking Met één druk op de SOS-knop is je exacte locatie bij je contactpersoon bekend en kun je met elkaar praten.
Bereik De mobiele alarmapparaatjes van Wuzzi Alert® maken bij SOS-alarmering gebruik van het mobiele netwerk, ook wel GSM-netwerk genoemd. Dankzij onze expertise en goede afspraken met de aanbieders van deze mobiele netwerken, maken al onze alarm apparaatjes altijd gebruik van het mobiele netwerk met het sterkste signaal!

Dankzij onze grote dekking van mobiele netwerken, werken al onze alarm apparaatjes zowel binnen- als buitenshuis; en behalve in Nederland ook in alle EU-landen!
Extra functies

Alarmknop, locatiebepaling.

41 x 51 x 16 mm 55 gram
1-2 dagen Straalwaterdicht
Maakt ook gebruik van WiFi voor positionering.